HERMES DEN BOSCH

HERMES DEN BOSCH Hermes Griekse Catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 449 beoordelingen
9 dec 2019 om 20:50 Great food! Super fast delivery!
9 dec 2019 om 17:24 Bezorgtijd was meer dan 2 uur, en na bellen ("hij gaat nú weg"), duurde het nog drie kwartier. Eten was erg koud. Kwaliteit van gerechten vonden wij prima. Maar wéér een verkeerd gerecht ontvangen (friet i.p.v. rijst).
8 dec 2019 om 23:59 Taai eten, kip evenals gehakt was niet gaar, eigenaar geen tijd om mij te woord te staan moet van de week maar even terug bellen. Friet slap en koud
8 dec 2019 om 20:13 Lekker eten weer en goed op tijd en warm.
8 dec 2019 om 20:02 Eten was heerlijk en bezorging was ook gewoon op tijd. Echt een aanrader!
8 dec 2019 om 19:50 Heerlijk eten en op tijd bezorgd
7 dec 2019 om 23:30 Zoals altijd heel goed
7 dec 2019 om 19:40 Wat een zout eten heb er na een uur nog last van bel je nemen ze je klacht niet serieus
5 dec 2019 om 22:23 slecht. vlees was wat aan de droge kant maar dat kun je verwachten van bezorgen. inktvisringen waren zeiknat en absoluut niet krokant zoals het hoort. nieuwe ringen na 60 min zelfde verhaal. pers. aan de telefoon was zeer onbeleefd. eens maar nooit meer.
5 dec 2019 om 20:40 zoals Altijd heel goed. 50 minuten hebben ze gezegd en dat klopte ook bedankt
5 dec 2019 om 20:29 We bestellen regelmatig maar voorlopig laatste keer! Niet alles was goed warm, weinig gyros. Gehakt was verbrand en bezorgtijd 1,5 uur
5 dec 2019 om 19:39 Lange levertijd. Eten is prima.