HERMES DEN BOSCH

HERMES DEN BOSCH Hermes Griekse Catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2084 beoordelingen
27 jan 2022 om 20:11 Deze keer op tijd geleverd. Hee fijn en het eten was heerlijk! Complimenten!
23 jan 2022 om 19:41 Keftedes was erg zout, verder alles heerlijk
21 jan 2022 om 20:16 Het eten is altijd goed, maar al flink afgekoeld. Waarschijnlijk omdat bezorging laat was (1,5 uur)en de bezorger wist niet dat ik nog moest betalen. Dat is al de 2e keer. De volgende keer zeg ik het niet meer zo braaf. Dan neem ik het gewoon aan.
19 jan 2022 om 6:29 Hele zoute gyros
17 jan 2022 om 22:52 Eten was goed opsmaak, warm en optijd!
16 jan 2022 om 21:16 Bezorging was sneller dan opgegeven, dus dat was fijn. Eten was lekker en echt genoeg, eigenlijk teveel. Sommig vlees was iets te zout gekruid.
16 jan 2022 om 21:09 Lekker eten. Knapperige frites en lekker gegrild vlees. Heerlijke tzatziki en mooi op onze reserveringstijd bij ons. Volgende keer weer bestellen
15 jan 2022 om 22:48 Het eten was goed. Heb al vaker besteld bij dit restaurant. Ik moest alleen twee uren wachten op de bestelling van 3 menuutjes. Geen fijne ervaring dit keer.
15 jan 2022 om 20:57 Half uur te van laat bezorgd maar het eten was heerlijk
15 jan 2022 om 20:33 Helaas kan ik niet later als 90 minuten kiezen, we hebben 115 minuten gewacht op een gyrosschoteltje, ik heb na 1.5 uur gebeld waar ons eten was, bolgens het restaurant was het onderweg en vervolgens 25 minuten later werd t pas be,orgd. T was wel hee
13 jan 2022 om 16:55 Heerlijk gegeten en door de weeks goede bezorgtijd. Was een probleem met de bestelling, contact opgenomen en vriendelijk geholpen.